BNP Paribas Fortis is in België een bekende aanbieder en de kans is groot dat u bij uw zoektocht naar een geschikte aanbieder voor een autokrediet deze aanbieder zult contacteren. Online vindt u reeds voldoende informatie om uit te zoeken of de Fortis autolening ook de beste keuze is.  Dankzij een simulator is het op de site mogelijk om te berekenen hoeveel uw krediet zou gaan kosten indien u besluit om dit af te sluiten bij Fortis. Gewoon even het leenbedrag, doel van het krediet en nog wat andere gegevens invullen en u weet het jaarlijks kostenpercentage.

Daarna kunt u dit percentage ook opvragen bij andere aanbieders. Zodoende bent u in staat om het tarief van de Fortis autolening te vergelijken met dat van andere Belgische aanbieders. Na een zoektocht is het dan mogelijk om uw nieuwe wagen te financieren met de meest voordelige autolening.

Weet natuurlijk wel dat een lening duur is en dat het altijd beter is om geen krediet aan te gaan. De aankoop uitstellen of kijken voor een wagen in een andere prijsklasse is dan misschien een goedkopere oplossing. Zoals reeds gemeld zult u de goedkoopste autolening vinden na een vergelijkende zoektocht.