auto1ADe Beobank autolening is een lening op maat voor wie een nieuwe wagen wenst aan te kopen. Met een lage vaste rente, advies op maat en een snelle beslissing zorgt deze bank ervoor dat zijn klanten in een mum van tijd met hun nieuwe wagen kunnen rondrijden en dit aan een voordelige prijs. De website laat toe om vooraf alles te simuleren zodat er nadien geen vragen of onduidelijkheden meer bestaan over maandelijkse bedragen, kosten of rentevoeten. Een aanvraag kan zowel online als in een kantoor gebeuren en de beslissing volgt zeer snel. Ook voor een tweedehandswagen kan een lening aangevraagd worden, maar in dit geval betreft het een persoonlijke lening.

Lage kosten

Beobank heeft voor zijn financiering voor nieuwe wagens een lage rentevoet voorzien met een laag JKP. Dit is erg laag en bijgevolg interessant voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare kredietverlener voor de aankoop van een nieuwe auto. Werknemers met kennis van zaken staan klaar om elke klant persoonlijk te informeren over de mogelijkheden en hen bij te staan met advies op maat. Om een autolening af te sluiten volstaat het om alle gegevens met betrekking tot de nieuwe wagen te verzamelen en samen met Beobank na te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Online simuleren

Op de website van Beobank is een tool voorzien waarbinnen de autolening gesimuleerd kan worden. De tool is eenvoudig in opzet zodat iedereen er makkelijk gebruik van kan maken. Eens de gegevens zijn ingevoerd krijgt men als klant dadelijk een zicht op de kosten en het maandelijkse te betalen bedrag. Men kan de gegevens ook aanpassen om te zien wat de verschillende mogelijkheden zijn en een idee te krijgen van zijn maximale budget. Ook de maximale looptijd wordt aangegeven door het systeem wanneer men aangeeft welk bedrag men zou willen lenen .