CETELEMWanneer je op zoek bent naar een autolening, is het zeker de moeite een kijkje te nemen bij Cetelem. Hier krijg je heel wat voordelen die ervoor zorgen dat deze lening niet te duur wordt.

Een goedkopere intrestvoet.

Een autofinanciering  is een lening aan een goedkopere intrestvoet. Cetelem kan deze lagere intrestvoet geven omdat je aangekochte auto als waarborg (onderpand) zal dienen voor de terugbetaling. Bij leningen zonder waarborg wordt je altijd een iets hogere intrestvoet aangerekend om op die manier een reserve aan te leggen voor het cliënteel dat haar lening niet volledig terugbetaalt. Bij een autokrediet moet dat niet, je aangekochte wagen is die “reserve”. Uiteraard zal ook deze bankbij wanbetaling je auto in beslag laten nemen, maar pas nadat je meerdere kansen gegeven te hebben.

Je wilt geen risico.

Wil je het risico niet lopen je wagen kwijt te spleen als je door onvoorziene omstandigheden je inkomen verliest, dan kan je een Job Protection verzekering met dezelfde looptijd als je autolening nemen.

Hoe ga je te werk?

Wat je moet doen om een autolening aan te vragen is in feite altijd zeer eenvoudig: Bij Cetelem staat een ervaren ploeg correspondenten die zéér goed op de hoogte zijn en gespecialiseerd in het vlot en vlug afhandelen van je aanvraag klaar om je te helpen. Het volstaat om je gegevens via je PC op te sturen en dan krijg je uiterst snel een antwoord. Bijna altijd wordt de leningsaanvraag aanvaard.

CETELEM autolening

 

Hoe bewijs je dat je een nieuwe of tweedehandswagen koopt?

Bij een nieuwe wagen volstaat de bestelbon of je factuur, bij een tweedehandswagen die je koopt bij een professionele autoverkoper zal je eveneens een factuur kunnen voorleggen. Bij een aankoop van een particulier volstaat het aankoopbewijs en een kopie van het inschrijvingsbewijs van de wagen.

Hoeveel kan ik lenen en aan welke intrestvoet?

Je kunt tot 110% van je aankoop lenen. Op die manier kan je, als je dat wenst, dadelijk nog enkele noodzakelijk accessoires bijkopen. Wat dacht je van winterbanden? De intrestvoet van Cetelem is altijd uitzonderlijk interessant en is waarschijnlijk de voordeligste op de markt. Op het internet kan je dadelijk, zonder je zelfs te identificeren, het bedrag van je lening intikken en zien hoeveel je maandelijks zal moeten afbetalen. Je kunt zowel het bedrag als de looptijd, het aantal maanden dat je afbetaalt, telkens wijzigen tot je jouw ideale situatie hebt gevonden. Probeer het maar.