Goedkope autolening

Tegenwoordig is het gemakkelijk om een autolening af te sluiten. Dit kan vaak online in 10 minuten. Natuurlijk is het ook belangrijk om de beste autofinanciering te vinden.

Op deze site is het mogelijk om tips door te nemen aangaande het vinden van de beste lening. Een autolening simulatie doorvoeren en aanbieders vergelijken om zo de goedkoopste autolening te vinden is de boodschap. Neem een kijkje op de site en u weet direct hoe het moet ...

looptijd autolening

Wanneer u aan het kijken bent voor een autolening, dan is de kans groot dat u een wagen buiten uw prijsklasse wenst aan te kopen. De belangrijkste vraag is natuurlijk: hoeveel gaat u lenen? Het is namelijk niet de bedoeling dat er financiële problemen komen opduiken. In eerste instantie is lenen in het algemeen niet verstandig. Financiële instellingen moeten winst maken en bijgevolg moet u ook een hoop betalen voor het krediet. U wagen is dan nog duurder. Indien het toch noodzakelijk is om uw wagen met een lening op afbetaling te financieren, dan is het verstandig om de beste aanbieder te zoeken. Voer online meerdere simulaties door en vergelijk de kostenpercentages.

Ook de looptijd van uw autolening is een belangrijke factor. Het spreekt voor zich dat een zeer lange looptijd niet verstandig is. De looptijd is wettelijk vastgelegd. Er zijn maximale termijnen vastgelegd. De regel is: hoe korter, hoe beter (en vaak komt het goedkoper uit ook). Hier een overzicht van de aflossingstermijnen:

Geleend bedrag (EUR) Maximale terugbetalingstermijn
van 2.501 tot 3.700 30 maanden
van 3.701 tot 5.600 36 maanden
van 5.601 tot 7.500 42 maanden
van 7.501 tot 10.000 48 maanden
van 10.001 tot 15.000 60 maanden
van 15.001 tot … 84 maanden